Saturday, 28 January 2012

library

Tktau nk ckp apa , nah gmba je yg mmpu ku beri :3 
- KHAS UTK KHALISYAH ANWAR -

MUKA AYU . HIHIHI :D




MUKA TAK AYU . HOHOHO :D






PS - MUKA WA YG ATAS NI MACM NERAKA !

NI LAH BEKALAN DUNIA AKHIRAT KAMI :P




DAH TU JE . BYE BYE :)





Thursday, 26 January 2012

Mati

Aku dah buat pengakuan berani mati . ok bye .____________________________________________________________.

Monday, 9 January 2012

FA :'D

tetiba rindu u lol . apalah i ni . you dah dgn org lain  . hahha k lah bye :D 

Baby Syaa :)

KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR

she is my baby shaa :* Thanks for everything 
baby :') Me love u always  

:'(

Hai . Kita dah 4 hari sekolah . Hmm tapi tak se-best tahun lepas , sebab tk sama kelas dgn Mama sekolah saya dgn papa sekolah saya , Nadhirah and Anis . Nasib baik baby Shaa sama kelas dgn kita kalau tak mati lah aku hidup sorg dalam kelas tu :3 Hmm tu jela yang pasti aku jadi SETIAUSAHA kelas , banyak gila kerja . Takpe aku suka kerja :') Hahahahah cikgu pulak suka tanya aku soalan yg aku tktau :3 Aku taulah aku budak bising dlm kelas , tapi best apa banyak bnde yg aku tktau aku dah tahu sekarang . MK TRULY THE BEST <3 . <3