Tuesday, 11 October 2011

Terima Kasih :)



Hehehehe . Harini nak ckp pasal KAWAN TERBAIK saya , 
NUR ANIS ZAHIDAH BT ABD RAHMAN

Dia banyakkkkkk sgt tolong saya yg lembik ni :3 
Sebagai yg anda semua maklum , saya ada masalah dgn toottetttuttt :'<  
Ya Allah , memang sgt teramat susah nak lupakan dia , hmm .
Nth lah kenape saya still nk sayang dia even kita dh lama lah jugak break .
So , saya dgn sedihnya cerita lah dkt MAMA SEKOLAH saya ni :')

tgk ni tgk niiiiiiiiiiii :) 
''
|
|
|
|
|
|
V


HAHAHAHAH . Anis anis kau ni memang lah , org tgh sedih kau pergi buat lawak dongeng kau tu pulekk X>

Apa-2 pun ,   Tyvm anis that try to cheer me up :') Youre the best :*
Terima kasih banyak-2 anis :') Aku sayanggggggg kau selamanya 


EHHHHHHHHH

Tklupa kepada lagi 4 orang kawan terhebat saya 

1) NUR NADHIRAH ATIQAH RAHMAT
2) SYAHIRAH ABD HALIM 
3) KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
4) NURRUL REIHAN PUTRI RAZALEE 




SAYANG KORANG SEMUA SELAMANYA . TY SEBAB SELALU TOLONG AKU . hehehhe tiba-2 rasa terharu pulek   hahahahaha LOVEEYOUALLSSSSS  nah amik ciuman kasih-sayang dari aku 
KBAIII  # SORRY SERABUT :/
ASSALAMUALAIKUM <3


UNTUNGLAHH :'>

Rindunyaaaa you :'( Kenapelah i mintak break . Hmmm . Biarlah you bukannya kisah pun kan pasal i kann :'D Hey wanna know something i'm happy for you , i dgr you ada awek baru kan. Hmmm , untunglahhh :'(


FA <3 FH 
Hmmmm 
UNTUNGLAH 
UNTUNGLAHH
UNTUNGLAHHH
UNTUNGLAHHHH
UNTUNGLAHHHHH
UNTUNGLAHHHHHH

ISTILLMISSYOULOVEYOU :'< KBYE 
ASSALAMUALAIKUMM :'''*

Friday, 7 October 2011

Oemgieeeeeee ONE DIRECTION :D




#158 cm  tu pendek kan Zayn <3 hikhik





I ADORE YOU 1D <3 
kbaii 
ASSALAMUALAIKUM <3

BERSIHHHHHHHHH :D

HAHAHA .
Aku tahu blog aku ni KOSONG , BERSIH DAN LAIN-2 .
Nak tahu kenapa ?
Aku dah DELETE semuaaaaaaaaaaaa POSTS aku .
HIKHIK 
HEBAT BUKAN ?  #kbaii
ASSALAMUALAIKUM <3

EUWWWWWWWWWW !

PLEASE lah PLEASEEEEEEEEEE lah .
 Jgn nak bangga diri sgt , RIAK tu takbaik . So , jgn nak belagak ok ? Kita kan umat islam , kita semua sama . Jadi , SINGKIRKAN LAH sifat RIAK dan BANGGA DIRI awak tu k .
 ASSALAMUALAIKUM <3

Tuesday, 4 October 2011

H E L L O

hello.hai.semua sihat ? k lah tu je . Bye.selamat tinggal . Assalamualaikum.salam sejahtera.Salam 1 Malaysia X>