Saturday, 28 January 2012

library

Tktau nk ckp apa , nah gmba je yg mmpu ku beri :3 
- KHAS UTK KHALISYAH ANWAR -

MUKA AYU . HIHIHI :D




MUKA TAK AYU . HOHOHO :D






PS - MUKA WA YG ATAS NI MACM NERAKA !

NI LAH BEKALAN DUNIA AKHIRAT KAMI :P




DAH TU JE . BYE BYE :)





Thursday, 26 January 2012

Mati

Aku dah buat pengakuan berani mati . ok bye .____________________________________________________________.

Monday, 9 January 2012

FA :'D

tetiba rindu u lol . apalah i ni . you dah dgn org lain  . hahha k lah bye :D 

Baby Syaa :)

KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR

she is my baby shaa :* Thanks for everything 
baby :') Me love u always  

:'(

Hai . Kita dah 4 hari sekolah . Hmm tapi tak se-best tahun lepas , sebab tk sama kelas dgn Mama sekolah saya dgn papa sekolah saya , Nadhirah and Anis . Nasib baik baby Shaa sama kelas dgn kita kalau tak mati lah aku hidup sorg dalam kelas tu :3 Hmm tu jela yang pasti aku jadi SETIAUSAHA kelas , banyak gila kerja . Takpe aku suka kerja :') Hahahahah cikgu pulak suka tanya aku soalan yg aku tktau :3 Aku taulah aku budak bising dlm kelas , tapi best apa banyak bnde yg aku tktau aku dah tahu sekarang . MK TRULY THE BEST <3 . <3

Tuesday, 22 November 2011

Kerja :D

Percaya atau tidak , saya dah 3 hari bekerja . Kerja jaga kedai mak je . Pukul 5.30 PAGI dah kena bangun . Oeemgiee penat gilaaaa -.- Yang bestnya , time customer tak ramai . duduk lepak-2 je . Gaji ? still jalan . hahahhaha . Sejam dapatlah 3 ringgit . Even kerja dkt kedai mak pun dapat gaji tau , hahah buat kerja mestilah ada upah right ? . Cukup lah utk buat belanja seminggu X> hahahaha .Bila customer takde je , ape lagi , WEBCAM lah ;) Here are some pics of me and my lil sista .




hahahahah gambar yang last ni caption dia "MUKA AGAS GUA" hahahahahah XD

sorry gambar tkberapa nk clear , maklumlah webcam bukannya dslr ;)

BENDA YG PALING AKU BENCI *sorry kejap guna aku kejap guna saya*

IM ONLY 14 , customer yg datang 18 keatas , ada ke patut diaorg panggil aku AKAK ! My god , aku pandang jela nak buat ape lagi kan . kalau tkpandang customer lari pulak -.- Ni baru kerja sehari , esok lusa minggu depan , bulan depan mampussss . Letak dkt pintu kedai " PANGGILAN KAKAK , AKAK , KAK TIDAK DIBENARKAN ;) HANYA BOLEH MENGGUNAKAN CIK , ADIK , TUANKU , DLL SELAIN AKAK , KAKAK DAN KAK . HARAP MAKLUM :D . Haahahahaha harap-2 ada abang handsome datang . wahahahahahah kbai :D


WISH ME LUCK K ! 


Bye Assalamualaikum ;)




Tuesday, 11 October 2011

Terima Kasih :)



Hehehehe . Harini nak ckp pasal KAWAN TERBAIK saya , 
NUR ANIS ZAHIDAH BT ABD RAHMAN

Dia banyakkkkkk sgt tolong saya yg lembik ni :3 
Sebagai yg anda semua maklum , saya ada masalah dgn toottetttuttt :'<  
Ya Allah , memang sgt teramat susah nak lupakan dia , hmm .
Nth lah kenape saya still nk sayang dia even kita dh lama lah jugak break .
So , saya dgn sedihnya cerita lah dkt MAMA SEKOLAH saya ni :')

tgk ni tgk niiiiiiiiiiii :) 
''
|
|
|
|
|
|
V


HAHAHAHAH . Anis anis kau ni memang lah , org tgh sedih kau pergi buat lawak dongeng kau tu pulekk X>

Apa-2 pun ,   Tyvm anis that try to cheer me up :') Youre the best :*
Terima kasih banyak-2 anis :') Aku sayanggggggg kau selamanya 


EHHHHHHHHH

Tklupa kepada lagi 4 orang kawan terhebat saya 

1) NUR NADHIRAH ATIQAH RAHMAT
2) SYAHIRAH ABD HALIM 
3) KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
4) NURRUL REIHAN PUTRI RAZALEE 




SAYANG KORANG SEMUA SELAMANYA . TY SEBAB SELALU TOLONG AKU . hehehhe tiba-2 rasa terharu pulek   hahahahaha LOVEEYOUALLSSSSS  nah amik ciuman kasih-sayang dari aku 
KBAIII  # SORRY SERABUT :/
ASSALAMUALAIKUM <3