Tuesday, 11 October 2011

Terima Kasih :)



Hehehehe . Harini nak ckp pasal KAWAN TERBAIK saya , 
NUR ANIS ZAHIDAH BT ABD RAHMAN

Dia banyakkkkkk sgt tolong saya yg lembik ni :3 
Sebagai yg anda semua maklum , saya ada masalah dgn toottetttuttt :'<  
Ya Allah , memang sgt teramat susah nak lupakan dia , hmm .
Nth lah kenape saya still nk sayang dia even kita dh lama lah jugak break .
So , saya dgn sedihnya cerita lah dkt MAMA SEKOLAH saya ni :')

tgk ni tgk niiiiiiiiiiii :) 
''
|
|
|
|
|
|
V


HAHAHAHAH . Anis anis kau ni memang lah , org tgh sedih kau pergi buat lawak dongeng kau tu pulekk X>

Apa-2 pun ,   Tyvm anis that try to cheer me up :') Youre the best :*
Terima kasih banyak-2 anis :') Aku sayanggggggg kau selamanya 


EHHHHHHHHH

Tklupa kepada lagi 4 orang kawan terhebat saya 

1) NUR NADHIRAH ATIQAH RAHMAT
2) SYAHIRAH ABD HALIM 
3) KHALISYAH RIZQIN ALI ANWAR 
4) NURRUL REIHAN PUTRI RAZALEE 




SAYANG KORANG SEMUA SELAMANYA . TY SEBAB SELALU TOLONG AKU . hehehhe tiba-2 rasa terharu pulek   hahahahaha LOVEEYOUALLSSSSS  nah amik ciuman kasih-sayang dari aku 
KBAIII  # SORRY SERABUT :/
ASSALAMUALAIKUM <3


No comments:

Post a Comment